Персонал Україна: резюме та пошук співробітників в в Україні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в в Україні швидко, шукаю резюме в місті Україна.

Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в в Україні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в в Україні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в в Україні!

Резюме: Технолог, Заведующий производством (Україна)

  • Дата додавання:
  • Зарплата:
  • Місто: Україна
  • Досвід роботи: 0 рок. міc.
  • Графік роботи:
  • Стать: женский

Досвід роботи

    <p>Р Е З Ю М Е</p>
    <p>Леонтович Нонна Володимирівна</p>
    <p>Потрібно відновити сили. Моє відновлення - це робота, де я можу бути корисною. Наразі хочу займатися тим, що вмію найкраще.</p>
    <p> <br /></p>
    <p>Досвід роботи: </p>
    <p><br /></p>
    <p>ТОВ “УНІВЕРСАЛЬНА </p>
    <p>БІЗНЕС ГРУПА”</p>
    <p>2020-теп.час директор</p>
    <p>Функціональні обов'язки</p>
    <p>- Керівництво компанією з випуску снекової продукції.</p>
    <p>- Розробка нових видів продукції згідно вимогам замовника.</p>
    <p><br /></p>
    <p>ТОВ "Ділова Україна"</p>
    <p>2005 - 2020рр керівник виробництва, головний технолог</p>
    <p>Функціональні обов'язки:</p>
    <p>- впровадження нових стандартів, схвалених засновниками компанії;</p>
    <p>- проведення аудитів якості продукції;</p>
    <p>- контроль якості технологічних та організаційних процесів на виробництві;</p>
    <p>- проведення навчання співробітників виробництва;</p>
    <p>- проведення щотижневих зборів та інструктажів для персоналу;</p>
    <p>- виконання приписів перевіряючих органів;</p>
    <p>- складання необхідних звітів;</p>
    <p>- сертифікація продукції, проведення технагляду на виробництві (УкрМетрДержСтандарт);</p>
    <p>.- розробка організаційних документів на виробництві (інструкції посадові, з техніки безпеки, пожежної безпеки тощо);</p>
    <p>- ведення технологічної документації (складання рецептур, регламентів, технологічних схем тощо)</p>
    <p>- робота із СЕС;</p>
    <p>- планування роботи виробництва;</p>
    <p>- впровадження норм витрат на сировину та допоміжні матеріали;</p>
    <p>- пошук постачальників (сировини та допоміжних матеріалів);</p>
    <p>- облік руху товару на виробництві (Ф-32, Ф-35);</p>
    <p>- розробка та впровадження норм із заробітної плати, розрахунок зарплат.</p>
    <p><br /></p>
    <p>2003-2005 рр: головний технолог.</p>
    <p>Функціональні обов'язки:</p>
    <p>.-впровадження нових видів продукції;</p>
    <p>- використання точної облікової схеми з виробництва;</p>
    <p>- складання рецептур, методик контролю на виробництві технологічних режимів;</p>
    <p>- участь у підготовці до сертифікації на відповідність вимогам НТД та подальшого періодичного інспекційного контролю;</p>
    <p>- взаємодія з органами із сертифікації;</p>
    <p>- участь у підготовці проектів розпорядчих та нормативних документів компанії;</p>
    <p>- складання плану внутрішніх перевірок підрозділів компанії;</p>
    <p>- складання програм внутрішніх перевірок;</p>
    <p>- проведення внутрішніх аудитів якості продукції;</p>
    <p>- підготовка звітів з проведених аудитів;</p>
    <p>- аналіз інформації та складання звітів</p>
    <p><br /></p>
    <p>ЗАТ «Київска кондитерска фабрика </p>
    <p>ім. К. Маркса» («Roshen»)</p>
    <p>1999-2003рр начальник зміни (технолог).</p>
    <p>Функціональні обов'язки:</p>
    <p>- організація, керівництво та контроль технологічного процесу виробництва</p>
    <p>- контроль за протипожежним та санітарним станом технологічного обладнання та виробничих приміщень;</p>
    <p>- проведення експериментів з впровадження нових видів сировини, рецептур;</p>
    <p>- контроль запуску реконструйованих та нових ліній;</p>
    <p>- навчання навичок роботи нових кадрів;</p>
    <p>- керівник виробничої практики у студентів</p>
    <p><br /></p>
    <p>1998-1999рр обліковець сировини, напівфабрикатів та готової продукції.</p>
    <p>Функціональні обов'язки:</p>
    <p>- забеспечення цеху необхідною сировиною;</p>
    <p>- облік і контрль готової прдукції.</p>
    <p><br /></p>
    <p> Освіта: вища</p>
    <p>Український Державний Університет </p>
    <p>харчових технологій (1992-1997рр) </p>
    <p> Спеціальність: </p>
    <p>технологія хлібобулочних, кондитерських, макароних виробів та харчоконцентратів.</p>
    <p> Кваліфікація: інженер-технолог</p>
    <p> Курси: </p>
    <p>Київський університет</p>
    <p> ім.Бориса Грінченка (2022-нині) </p>
    <p>Психологія стресу та способи боротьби з ним</p>
    <p>Дія.Цифрова Освіта</p>
    <p>Національна онлайн-платформа для розвитку цифрової грамотності</p>
    <p> Сертифікат ICDL Український цифровий громадянин</p>
    <p> </p>
    <p><br /></p>
    <p>Додаткові відомості:</p>
    <p> Маю досвід роботи в мережі ресторанів («Да Вінчі Фіш Клаб», «Лео Клаб», «Руккола», «Кувшин», «Колесо», «Пульман»): -складання технологічних карток;</p>
    <p>-контроль якості продукції;</p>
    <p>-участь у створенні централізованого виробництва.</p>
    <p>робота над новим проектом з відкриття кафе:</p>
    <p> -розробка нової концепції меню,</p>
    <p>-оптимізація та стандартизація технологічних процесів.</p>

    Відкрити контакти

    Подивіться схожі вакансії на порталі Jobs.ua

    Або подивіться резюме на порталі Jobs.ua








    Jobs.ua рекомендує переглянути: