Персонал Україна: резюме та пошук співробітників в в Україні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в в Україні швидко, шукаю резюме в місті Україна.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в в Україні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в в Україні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в в Україні!
<p>Р Е З Ю М Е</p>
<p>Леонтович Нонна Володимирівна</p>
<p>Потрібно відновити сили. Моє відновлення - це робота, де я можу бути корисною. Наразі хочу займатися тим, що вмію найкраще.</p>
<p> <br /></p>
<p>Досвід роботи: </p>
<p><br /></p>
<p>ТОВ “УНІВЕРСАЛЬНА </p>
<p>БІЗНЕС ГРУПА”</p>
<p>2020-теп.час директор</p>
<p>Функціональні обов'язки</p>
<p>- Керівництво компанією з випуску снекової продукції.</p>
<p>- Розробка нових видів продукції згідно вимогам замовника.</p>
<p><br /></p>
<p>ТОВ "Ділова Україна"</p>
<p>2005 - 2020рр керівник виробництва, головний технолог</p>
<p>Функціональні обов'язки:</p>
<p>- впровадження нових стандартів, схвалених засновниками компанії;</p>
<p>- проведення аудитів якості продукції;</p>
<p>- контроль якості технологічних та організаційних процесів на виробництві;</p>
<p>- проведення навчання співробітників виробництва;</p>
<p>- проведення щотижневих зборів та інструктажів для персоналу;</p>
<p>- виконання приписів перевіряючих органів;</p>
<p>- складання необхідних звітів;</p>
<p>- сертифікація продукції, проведення технагляду на виробництві (УкрМетрДержСтандарт);</p>
<p>.- розробка організаційних документів на виробництві (інструкції посадові, з техніки безпеки, пожежної безпеки тощо);</p>
<p>- ведення технологічної документації (складання рецептур, регламентів, технологічних схем тощо)</p>
<p>- робота із СЕС;</p>
<p>- планування роботи виробництва;</p>
<p>- впровадження норм витрат на сировину та допоміжні матеріали;</p>
<p>- пошук постачальників (сировини та допоміжних матеріалів);</p>
<p>- облік руху товару на виробництві (Ф-32, Ф-35);</p>
<p>- розробка та впровадження норм із заробітної плати, розрахунок зарплат.</p>
<p><br /></p>
<p>2003-2005 рр: головний технолог.</p>
<p>Функціональні обов'язки:</p>
<p>.-впровадження нових видів продукції;</p>
<p>- використання точної облікової схеми з виробництва;</p>
<p>- складання рецептур, методик контролю на виробництві технологічних режимів;</p>
<p>- участь у підготовці до сертифікації на відповідність вимогам НТД та подальшого періодичного інспекційного контролю;</p>
<p>- взаємодія з органами із сертифікації;</p>
<p>- участь у підготовці проектів розпорядчих та нормативних документів компанії;</p>
<p>- складання плану внутрішніх перевірок підрозділів компанії;</p>
<p>- складання програм внутрішніх перевірок;</p>
<p>- проведення внутрішніх аудитів якості продукції;</p>
<p>- підготовка звітів з проведених аудитів;</p>
<p>- аналіз інформації та складання звітів</p>
<p><br /></p>
<p>ЗАТ «Київска кондитерска фабрика </p>
<p>ім. К. Маркса» («Roshen»)</p>
<p>1999-2003рр начальник зміни (технолог).</p>
<p>Функціональні обов'язки:</p>
<p>- організація, керівництво та контроль технологічного процесу виробництва</p>
<p>- контроль за протипожежним та санітарним станом технологічного обладнання та виробничих приміщень;</p>
<p>- проведення експериментів з впровадження нових видів сировини, рецептур;</p>
<p>- контроль запуску реконструйованих та нових ліній;</p>
<p>- навчання навичок роботи нових кадрів;</p>
<p>- керівник виробничої практики у студентів</p>
<p><br /></p>
<p>1998-1999рр обліковець сировини, напівфабрикатів та готової продукції.</p>
<p>Функціональні обов'язки:</p>
<p>- забеспечення цеху необхідною сировиною;</p>
<p>- облік і контрль готової прдукції.</p>
<p><br /></p>
<p> Освіта: вища</p>
<p>Український Державний Університет </p>
<p>харчових технологій (1992-1997рр) </p>
<p> Спеціальність: </p>
<p>технологія хлібобулочних, кондитерських, макароних виробів та харчоконцентратів.</p>
<p> Кваліфікація: інженер-технолог</p>
<p> Курси: </p>
<p>Київський університет</p>
<p> ім.Бориса Грінченка (2022-нині) </p>
<p>Психологія стресу та способи боротьби з ним</p>
<p>Дія.Цифрова Освіта</p>
<p>Національна онлайн-платформа для розвитку цифрової грамотності</p>
<p> Сертифікат ICDL Український цифровий громадянин</p>
<p> </p>
<p><br /></p>
<p>Додаткові відомості:</p>
<p> Маю досвід роботи в мережі ресторанів («Да Вінчі Фіш Клаб», «Лео Клаб», «Руккола», «Кувшин», «Колесо», «Пульман»): -складання технологічних карток;</p>
<p>-контроль якості продукції;</p>
<p>-участь у створенні централізованого виробництва.</p>
<p>робота над новим проектом з відкриття кафе:</p>
<p> -розробка нової концепції меню,</p>
<p>-оптимізація та стандартизація технологічних процесів.</p>