Персонал Україна: резюме та пошук співробітників в в Україні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в в Україні швидко, шукаю резюме в місті Україна.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в в Україні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в в Україні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в в Україні!
Кухар-універсал, су-шеф Ресторан "Asian Bowl" <p>Ресторан корейської ф’южн-кухні. Виробництво перших, других страв, гарнірів, соусів та напівфабрикатів; обвалювання м'яса, риби, оформлення та видача страв. Складання технологічних карт, опрацювання меню. Виробництво напівфабрикатів з використанням технології sous-vide, організація продуктивної роботи кухарів та кухонних працівників, навчання персоналу.</p>
Кухар-універсал, су-шеф Ресторан "Їстетика" <p>Концептуальний гастрозаклад нового формату: швидкої подачі ресторанної їжі. Виробництво перших, других страв, гарнірів, соусів, напівфабрикатів та обвалювання м'яса, риби, оформлення та видача страв. Складання технологічних карт, опрацювання меню. Виробництво напівфабрикатів з використанням технології sous-vide, організація продуктивної роботи кухарів та кухонних працівників, навчання персоналу.</p>
Кухар-універсал Ресторан "Figaro-Catering" <p>Ресторан виїзного обслуговування. Виробництво перших, других, холодних страв, антре, гарнірів, соусів та напівфабрикатів; робота з мангалом; оформлення та видача страв.</p>
Кухар-універсал, старший зміни Ресторан-хінкальня "Gogi" <p>Грузинська кухня. Приготування страв за технологічними картами. Виробництво та видача перших, других страв, соусів, напівфабрикатів, гарнірів, обвалювання м'яса, робота з хоспером.</p>
Кухар-універсал, старший зміни Кав'ярня "Шоколадниця"; ООО "Галерея-Алекс" <p>Українська і європейська кухня. Приготування страв за технологічними картами, виробництво перших, других страв, соусів, напівфабрикатів та обвалювання м'яса. Виробництво напівфабрикатів з використанням технології sous-vide, організація продуктивної роботи кухарів та кухонних працівників, навчання персоналу.</p>