Персонал Україна: резюме та пошук співробітників в в Україні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в в Україні швидко, шукаю резюме в місті Україна.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в в Україні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в в Україні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в в Україні!
Криза-менеджер, Бізнес тренер з маркетингу та систематизації бізнесу КОНСАЛТИНГ: Криза-менеджмент, Консультативна практика ресторанних компаній <p>Загальний аудит бізнесу та біснес моделі. Навчання та підбір персоналу. Вивід з кризи рестораних компаній. Побудова стратегії розвитку та масштабування</p>
Керуючий партнер Мережа ресторанів італійської кухні «Solo Pizza» м. Київ <p>У серпні 2008 року прийняв пропозицію бути керуючим партнером новоствореної мережі ресторанів італійської кухні. Від інвесторів отримав карт бланш на повний контроль бізнесу.</p>
<p>Як керуючий партнер мережі, я займався наступним: </p>
<p>Розробка формату ресторанів під ТРЦ.</p>
<p>Побудова СИСТЕМНОГО ефективного бізнесу з динамікою зростання рентабельності. </p>
<p>Аналіз та підвищення KPI кожного процесу.</p>
<p>Пошук інвесторів та продаж франшизи.</p>
<p>Фінансовий аналіз звітів P&L, Cashflow, Бюджету.</p>
<p>Операційний контроль діяльності, та розбудова системної мережі ресторанів. Постійна робота у сфері HR по мотивації, розвитку та систематизації персоналу.</p>
<p>Розробка та впровадження системи протоколів поведінки персоналу у штатних та позаштатних ситуаціях. </p>
<p>Періодичні тендери серед постачальників, та формування маркетингового бюджету від них.</p>
<p>Кожне відкриття ресторану це: пошук та аналіз локацій, перемовини з власниками приміщень, оформлення договорів оренди та постачання, організація ремонту та закупки обладнання, підбір та навчання персоналу, відкриття та подальший маркетинговий супровід точки. </p>
<p>Відкривав точки як з новим обладнанням, яке імпортував власними силами, так і з б.у. обладнанням, також маю зв’язки для купівлі обладнання на виплат.</p>
<p><strong>Звісно ж в мене зберіглась і вся рецептура страв.</strong></p>
<p>Відкрив 7 брендових ресторанів, та 5 на партнерських засадах (ФРАНШИЗА), побудував СИСТЕМНУ мережу і бренд з нуля - від рецептури до доставки. </p>
<p>РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ МЕРЕЖІ БУЛА 25% ВІД ОБОРОТУ.</p>
<p>ОКУПНІСТЬ РЕСТОРАНІВ БУЛА ВІД 12 ДО 18 МІСЯЦІВ</p>
Керівник бізнесу Ковбойський Арт – Паб «ПІДКОВА» м. Київ Червоноарміська 18 <p>Був запрошений інвестором для побудови прибуткового бізнесу з нуля, з широким колом повноважень. Виконав цю задачу, - за неповний рік інвестор повернув свої вкладення. </p>
<p>У першому ресторані я відпрацював алгоритм побудови системного бізнесу у громадському харчуванні. Побудував та автоматизував систему контролю персоналу та рентабельності.</p>
<p>Отримав глибокий досвід з налагодження та керування усіма бізнес процесами в ресторані, аналізу локацій нерухомості, фінансовому моніторингу (P&L, Cashflow, Баланс), тендерах серед постачальниках, управлінському обліку, логістиці, бюджетному плануванні, HR, маркетингу, а також в оптимізації податкового навантаження.</p>
<p>Заснував перший у Києві "Клуб Пивних Королів". За рахунок гарно побудованій концепції закладу та цікавому меню - популярність мого закладу була найбільша у середмісті Києва. Мав у клієнтах увесь політичний істеблішмент того часу, включно з міністрами уряду.</p>
<p>РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ РЕСТОРАНУ БУЛА 20% ВІД ОБОРОТУ.</p>